ÅRSTIDENS GASTRONOMI

 

Årstidens gastronomi er en sæsonbetonet basiskokkeskole, der tager udgangspunkt i …. årstidens skønne, danske råvarer!

Når vi mødes til Årstidens Gastronomi mødes vi til en kokkeskole, der tager udgangspunkt i de ingredienser, retter og tilberedninger, der er aktuelle lige nu og lige her – og fanger forårets sprødhed, sommerens mangfoldighed, det simrende efterår og den fyldige vinter i nye retter.

Gastronomiens spændende verden folder sig ud, mens vi runder:

  • Råvarer i sæson
  • Betydningen af råvarernes kvalitet og friskhed
  • Opbevaring & forberedelse
  • Tilberedning og nye teknikker og tilberedningsmetoder

Og mens vi sammen tilbereder en lækker 3-retters menu af alt det ”guld”, vi er omgivet af i det skønne, danske køkken, får du masser af idéer til hverdagsgastronomi – og små madoplevelser!

Kokkeskolen er for ALLE – uanset om du er på ‘pasta-med-ketchup-stadiet’ eller selv eksperimenterer med svære, udfordrende menuer og tilberedninger. Niveauet varierer fra gang til gang, så både den utrænede og den ‘madnørdede’ får ny viden og en succesoplevelse med hjem.

Vi ses ved komfuret …

 

Varighed: 4-5 timer
Pris pr. person ved minimum 15 personer: 750,- + moms.

 

Tilbage til KOKKESKOLER

Print Friendly, PDF & Email