Lær at bage et rigtig godt brød

BAGEKURSUS

 

Drømmer du om at tage et smukt, rustikt brød ud af ovnen, brække det over på midten og mærke den sprøde skorpe og den seje krumme, mens duften af kornmark breder sig?

Så er et bagekursus lige noget for dig!

På et bagekursus lærer du alle hemmelighederne bag et rigtig godt brød – og de enkle metoder, der sikrer, at du kommer godt i gang! Det skal nemlig ikke gøres sværere end det er, at indfange essensen af en nyhøstet kornmark i brød, der smager og dufter som en sensommerdag …

Bagekurset er en hyggelig, guidet aften gennem følgende emner:

  • Koldhævning, langtidshævning og andre ”langsomme” hævemetoder
  • Betydning af det rigtige forhold mellem mel og vand
  • Håndtering af dej med højt indhold af vand (90-100%)
  • Det grove i dejen
  • Surdej i rugbrød og i en klassisk hvedebrødsdej
  • Valg af den rigtige bagetemperatur – og introduktion til nye bageteknikker
  • Betydningen af friskmalet mel – og hvor du finder det!
  • Brugen af hvedemel – kontra andre meltyper

Vi får kaffe og te undervejs – og slutter af med at nyde det friskbagte brød med en anretning af charcuteri og ost. Og selvfølgelig bager vi også en ”lille ting” til kaffen!

Og kurset slutter ikke, når aftenen er slut! Så er det tid til at tage hjem og eksperimentere … og du tager hjem  med:

  • Smagsprøver på alt det vi har bagt
  • Dej så du kan repetere næste dag
  • Surdej til dit eget bagværk
  • Opskrifter og ny inspiration til moderne brødbagning

Vi ses ved ovnen …

 

Varighed: 4-5 timer
Pris pr. person ved minimum 15 personer: 600,- + moms.

 

Tilbage til KOKKESKOLER

Print Friendly, PDF & Email