Bage kursus

BAGE KURSUS

Sætter du som jeg pris på et godt brød? Så er et bagekursus lige noget for dig! Nej tak til ligegyldigt, lyst brød – med simple metoder kan du lære at bage det helt perfekte brød.

Indfang smagen og duften af nyhøstet kornmark og friskmalet mel i et brød, der smager og dufter som en sensommerdag – og glem alt om traditionelle gærbrød!

Bagekurset er en hyggelig, guidet aften gennem følgende emner:

  • Koldhævning og andre ”langsomme” hævemetoder
  • Betydning af det rette forhold mellem mel og vand
  • Det grove i dejen
  • Surdej – både i rugbrød og i en klassisk hvedebrødsdej
  • Nye bagetemperaturer og –teknikker
  • Betydningen af friskmalet mel – og hvor du finder det!
  • Hvor hvedemel har sin berettigelse – og hvor du med fordel kan skrue op for andre meltyper
  • At håndterer og styre dej med højt indhold af vand (90-100%)

Vi får kaffe og te undervejs – og slutter af med at nyde brødet med en anretning af charcuteri og ost. Og selvfølgelig bager vi også en ”lille ting” til kaffen!

Dit kursus slutter ikke, når aftenen er slut! Så er det tid til at tage hjem og eksperimentere … så du tager hjem til din egen ovn med:

  • Smagsprøver på alt det vi har bagt
  • Dej så du lige kan repetere næste dag
  • Surdej til fremtidigt bagværk
  • Opskrifter og ny inspiration til moderne brødbagning

Forestil dig, at tage den skønneste rustikke brød ud af ovnen, brække det over på midten og mærke den seje krumme mens duften af kornmark breder sig … præcis sådan er et bagekursus!

Pris pr. person ved minimum 15 personer: 600,- + moms.

Tilbage til KOKKESKOLER

Print Friendly, PDF & Email