FEST & BRYLLUP

Der er mange muligheder, når du søger efter festmad ud af huset – og defineret af min personlige passion for sæsonbetonede kvalitetsråvarer og en ærlig, uhøjtidelig og smuk madstil, har jeg valgt at levere catering på et højt gastronomisk niveau, hvilket naturligt afspejles i prisen.

Festmenuer kræver mere en blot én kok, men I vil opleve mit nærvær i hele processen fra den tidlige planlægning til vi forlader festen efter endt service – bakket op af et kreativt og kompetent kokketeam som arbejder fleksibelt og med et smil.

Lad os håndtere alle detaljer – eller lad os stå for catering alene – og forvent altid en skøn, afslappet dag med store kulinariske oplevelser, der vil overraske og glæde jeres gæster og skabe skønne minder.

Jeg har valgt at definere ’fest’ som +25 personer … mad ud af huset til en rund fødselsdag, catering til konfirmation, en firmafest, en reception.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende dialog om et konkret arrangement eller en specifik dato … find mine kontaktinfo her.

BRYLLUP A LA KIBSGAARD

Et bryllup er en af livets helt store dage! En helt særlig stemning, hvor de store romantiske drømme bliver til virkelighed – og hvor alle detaljer skal være på plads. Ikke mindst en menu, der afspejler personlige valg og en unik stil.

Derfor er en bryllupsmenu og et bryllupsarrangement også helt særligt.

Jeg har et bredt netværk af kompetente samarbejdspartnere, tjenere og kokke – og ikke mindst erfaring med at samarbejde med bryllupsarrangører. Kreativt og med få begrænsninger … fra ren catering til totalarrangementer

Nedenstående er til inspiration … ikke en ’facitliste’. Kig på det, tænk jeres personlige ønsker ind i dagen og ring til mig, så vi i fællesskab skaber en bryllupsmenu, der matcher jeres kulinariske drømme!

En mail eller et kald er helt uforpligtende … find mine kontaktinfo her.

Fest & Bryllupsmenu | Eksempel

Snacks til eftermiddagsreception
Sprøde rodfrugtchips med rygeostcreme og nødder …

Til velkomstdrinks
’Hapsere’ … f.eks. Blinis med stenbiderrogn & syrlig creme

5-retters menu
Grillet tun – Avocado – Skyr – Saltmandler
Skindstegt kulmule – Grønne asparges – Rømørejer – Sauce Hollandaise
Letrøget duebryst – Sprøde salater og urter – Citruskaviar – Trøffel
Kombination af langtidsstegt dansk kalvefilet og sommer buk – Hvide asparges – Ærter – Morkelsky
Hvid Chokolademousse – Hyldeblomst – Jordbær – Citrussorbet – Kys og speltkiks

Pr. person: 530,-

Tilvalg: Natmad
Saml-selv pulled pork burger eller
Pølse-/ostebord med diverse tilbehør & godt brød

Pr. person: 95,-

Vinmenu: Pris på forespørgsel

Alle priser er incl. moms.