KOKKESKOLE – I NATUREN

Vandretur gennem skoven til en god frokost…
Friskfangede krabber og nyparteret dyr tilberedt over åben ild …
Friskbrygget kaffe og en god rom ved bålet, mens solen går ned …

Kan du sætte holdet til en kokkeskole i det fri, så er naturen en altid skiftende og altid inspirerende ramme omkring hyggeligt samvær, gastronomiske udfordringer med velsmagende resultater – og afslappet teambuilding eller bare ’et frirum’ …

En kokkeskole i naturen er ikke ’nak & æd’ … men mad tilberedt over bål af spændende kvalitetsråvarer, som vi dels finder i naturen og har med. Afhængig af sæson og sted kan vi f.eks.:

– Fange fisk – og rense og filettere dem til bålet
– Partere og tilberede et friskslagtet lam
– Fange krabber og koge skaldyrssuppe over bål
– Samle svampe og urter i skoven
– Male mel og bage brød over bål

Og supplere med medbragte råvarer, så vi får et lækkert, veltilberedt måltid …

Vi er altid to kokke til at guide og hjælpe  – og  har alt med: Gryder, potter, pander, service, mad, drikkevarer – og presenninger, hvis vejrudsigten er tvivlsom.

Vi starter typisk mellem kl. 13.00 og 14.00 med en solid frokost med friskbagt brød, charcuteri, tapenader og oste … . Jeg briefer jer på råvarer, opgaven der venter, vi sætter hold – og går derefter i gang med indsamling, partering og filetering. Bålet tændes og vi tilbereder middagen over god kaffe, en håndbajer og et godt glas vin … og spiser omkring kl. 19.00. Ting tager tid og I har en høj grad af selvbestemmelse både i planlægningsfasen og på selve dagen.

Vi kan runde af ved bålet med god kaffe og et godt glas rom – eller I kan vælge at overnatte og vågne i naturen til friskbrygget kaffe og friskbagt brød fra bål …

Jeg har en lang række oplagte steder på min liste og er åben for at finde nye, der matcher holdets geografi – og er du nysgerrig på en sjov og anderledes oplevelse, så kontakt mig helt uforpligtende. Du finder mine kontaktinfo her.

Varighed: Fra frokost til sen aften – eller med overnatning.

 

Pris pr. person ved minimum. 15 personer: 1.500,-/1.700 incl. moms.

Tilbage til KOKKESKOLER

Print Friendly, PDF & Email