karakteristisk_kibsgaard_header

KARAKTERISTISK KIBSGAARD

 

‘Hvad er det mest karakteristiske i dit køkken?

I mit køkken er det en kombination af dyb respekt for fantastiske, sæsonbetonede kvalitetsråvarer og kærligheden til en enkel, ærlig, ægte og smuk madstil. Både når det handler om catering, kokkeskoler og teambuilding.

Det er drivkraften i hverdagen, hvor jeg laver mad med fokus på “sundere, sjovere og mere nutidigt”.

Alt for mange har ingen holdning til, hvad de spiser og tænker ikke meget over det i deres hverdag – det gør jeg! Jeg er optaget af at følge de skiftende årstiders udbud af gode råvarer fra små og større lokale producenter – og når jeg får et opkald fra fiskehandleren med beskeden om, at “Den første stenbiderrogn er kommet”  – og når de første, skønne asparges melder deres ankomst fra Samsø, så ved jeg lige nøjagtigt, hvorfor jeg i sin tid blev kok!

God mad tager tid, god mad udfordrer sanser og smagsløg, god mad skaber glæde, stemning og afspejler, hvem du er!

Det behøver ikke være svært – og slet ikke hverken bedrevidende eller ”helligt”. Jeg vil bare gerne udbrede glæden ved at gå i køkkenet sammen – og inspirere til at lave mad af de allerbedste sæsonbetonede ingredienser, så køkkenet afspejler de skiftende årstider –  og en skarp og samtidig uhøjtidelig, rustik kogekunst!

Så vælger du at gå i køkkenet med Kibsgaards Culinariteter, så forvent at blive udfordret!
Og ikke mindst: Forvent ærlighed, kvalitet og en dyb passion for … MAD!

Print Friendly, PDF & Email