karakteristisk_kibsgaard_header

KARAKTERISTISK KIBSGAARD

Hvad er det mest karakteristiske i dit køkken?

I mit køkken er det en kombination af dyb respekt for fantastiske, sæsonbetonede kvalitetsråvarer og kærligheden til en enkel, ærlig, ægte og smuk madstil. Både når det handler om catering, kokkeskoler og teambuilding.

Det er drivkraften i hverdagen, hvor jeg laver mad med fokus på “sundere, sjovere og mere nutidigt”.

Alt for mange tænker ikke over det til hverdag, alt for mange har ingen holdning til, hvad de spiser – det har jeg! Derfor er jeg optaget af at følge de skiftende årstiders udbud af gode råvarer fra små og større lokale producenter – og når jeg får et opkald fra fiskehandleren med beskeden: “Den første stenbiderrogn er kommet”  – eller de første, skønne asparges melder deres ankomst fra Samsø, så ved jeg lige nøjagtigt, hvorfor jeg i sin tid blev kok!

God mad tager tid, god mad udfordrer sanser og smagsløg, god mad skaber glæde, stemning og afspejler, hvem du er!

Det behøver ikke være svært, det er slet ikke bedrevidende og ”helligt”. Jeg vil bare gerne udbrede glæden ved at gå i køkkenet sammen – og inspirere til at lave mad af de allerbedste sæsonbetonede ingredienser, så køkkenet afspejler de skiftende årstiderne og en skarp og samtidig uhøjtidelig, rustik kogekunst!

Så går du i køkkenet sammen med Kibsgaards Culinariteter, så forvent at blive udfordret, forvent ærlighed, kvalitet og en dyb passion for … MAD!

Print Friendly, PDF & Email