mad_til_din_fest_header

MAD TIL DIN FEST – CATERING

Din fest bliver kun holdt én gang … du har kun ét forsøg … og derfor har jeg også kun ét forsøg!

Det tænker jeg på, hver eneste gang jeg forbereder festmad ud-af-huset: I catering er detaljerne i fokus, så du kan slappe af – og have tillid til, at jeg forstår, hvor vigtigt det er, at alt er lige i øjet!

Kvalitet og troværdighed er alfa og omega – og når vi sammen har valgt en festmenu, der matcher dine tanker, gør jeg en stor indsats for at sætte det team, der kan hjælpe med at få alt til at lykkes. Jeg kan, sammen med mit netværk af leverandører og kokke, løse de fleste opgaver.

Råvarerne … er valgt med omhu og med fokus på kvalitet, sæson og beskaffenhed. Helst danske, helst fra lokale leverandører!

Tilberedningen … sker med respekt og afspejler også årstiden og de kvalitetsråvarer, jeg kan skaffe.

Anretningen … er nutidig, let og skarp uden at miste jordforbindelsen. Tallerkenanretning, buffét eller fad.

Prisniveauet … varierer! En 3-retters menu, der til enhver tid afspejler årstiden, koster fra 300,- pr. person og specialmenuer til f.eks. bryllup typisk 600,- – 1.000,- pr. person.

Lyder det som god catering? Så ring og lad os få en snak om jeres specifikke ønsker. Jeg træffes bedst mellem 8-18 på 2946 9818. – Send mig også gerne en mail på rk@kibsgaardsculinariteter.dk , så ringer jeg hurtigt tilbage!

Print Friendly, PDF & Email