FESTMAD UD AF HUSET | CATERING TIL DIN FEST

 

Du har kun ét forsøg, når du holder fest … og derfor har jeg også kun ét forsøg og dét er jeg helt bevidst om, når jeg forbereder festmad ud af huset – eller catering på højt niveau om du vil.

Jeg har detaljerne i fokus, så du kan slappe af – og have tillid til, at jeg forstår, hvor vigtigt det er, at alt er lige i øjet!

Kvalitet og troværdighed er alfa og omega – og når vi sammen har valgt en festmenu, der matcher dine tanker, gør jeg en stor indsats for at sætte det team, der kan hjælpe med at få alt til at lykkes. Jeg kan sammen med mit netværk af leverandører og kokke løse de fleste opgaver.

Råvarerne … er valgt med omhu og med fokus på kvalitet, sæson og beskaffenhed. Primært danske og helst fra lokale leverandører.

Tilberedningen … sker med respekt og afspejler også årstiden og de kvalitetsråvarer, jeg kan skaffe.

Anretningen … er nutidig, let og skarp uden at miste jordforbindelsen. Tallerkenanretning, buffet eller fadanretning som det matcher, den stemning, du ønsker.

Prisniveauet … varierer! En 3-retters menu, der afspejler årstiden, koster fra 300,- pr. person og specialmenuer til f.eks. bryllup typisk mellem 600,- og 1.000,- pr. person.

Søger du en god løsning på festmad ud af huset  – og lyder ovenstående korte introduktion, som god catering, der passer til din fest og dine ønsker? Så ring, få en snak og et uforpligtende tilbud ønsker. Jeg træffes bedst mellem 8-18 på 2946 9818. – men send mig også gerne en mail på rk@kibsgaardsculinariteter.dk , så ringer jeg hurtigt tilbage!

Print Friendly, PDF & Email