KOKKESKOLE | MAD & VIN

 

På kokkeskolen MAD & VIN tager vi ét trin op – og arbejder med lidt større køkkenudfordringer, lidt højere sværhedsgrad og lidt mere avancerede råvarer … en gourmet- eller luksusversion af Årstidens Gastronomi.

Når vi mødes i køkkenet, starter vi med en appetizer, mens vi gennemgår aftenens menu, som er sammensat med udgangspunkt i sæsonens aktuelle råvarer og under overskriften ‘Kvalitet i køkkenet’. Vi møder også vores sommelier, som er med hele aftenen og undervejs giver en detaljeret introduktion til vinvalg, klassiske og nye vinlande og -produktion.

Og så er vi klar til at kaste os ud i tilberedning af 3 ærlige, velkomponerede retter med tid og plads til:

  • Spørgsmål, svar og hjælp til små og store køkkenudfordringer
  • Erfaringsdeling, sparring og ‘nørderi’
  • Introduktion til nye tilberedningsteknikker og -metoder
  • Et godt glas vin – og inspirerende vinsnak

I bestemmer i høj grad kokkeskolens dagsorden. Vi skruer op og ned for udfordringer, sværhedsgrad og hygge efter ønske, så alle får ny inspiration og viden med hjem!

Aftenen rundes af omkring bordet, hvor vi nyder aftenens menu og vine – med tilhørende røverhistorier, anekdoter og networking.

Vi ses ved komfuret …

 

Varighed: 4-5 timer
Pris pr. person ved minimum 15 personer: 975,- + moms.

 

Tilbage til KOKKESKOLER

Print Friendly, PDF & Email