KIBSGAARDS BAGGRUND

Kibsgaards Culinariteter er min drøm – en drøm, som er bygget på en bred erfaring fra den professionelle kokkeverden og en drøm, som tager udgangspunkt i al den viden, jeg har slæbt sammen fra:

  • SALLINGSUND FÆRGEKRO, hvor jeg var i kokkelære og blev udlært I 1998. Sjove, lærerige år med travlhed, udfordringer og temperament
  • MALLING KRO og RESTAURANT MARIE LOUISE (Odense) som kok, hvor evnerne blev prøvet af i travle restaurantkøkkener med bade a la carte og selskaber
  • CARLTON og CASTENSKIOLD i Århus som køkkenchef med ansvar for drift, køkken, personale og menu
  • 3 vanvittige, sjove, udfordrende og kreative sæsoner som kok og køkkenchef på hoteller i de franske alper
  • 6 lige så fantastiske, anderledes og turbulente sæsoner som kokkekonsulent for DANSKI
  • Og sidst ikke mindst de seneste 5 inspirerende år , hvor jeg har guidet flere tusinde kursister gennem kokkeskoler – med fokus på både ingredienser, menuér og de muligheder, som moderne hvidevarer giver, hvis vi bare forstår at udnytte dem.

Min hjemmebane har været Electrolux Culinarium i Fredericia – og det er også her jeg i fremtiden vil invitere indenfor til kokkeskoler, teambuilding og kurser – og det er også herfra jeg har løst catering- og totalopgaver til bryllup, konfirmation, firmafest, reception, fødselsdagsfest – og ikke mindst ”præstationsmad” f.eks. til sportsudøvere.

Mød Kibsgaards Culinariteter ved komfuret – jeg glæder mig til at vi skal lave mad sammen – og til at levere mad til fortryllende fester!

 

Rasmus Kibsgaard

Print Friendly, PDF & Email