GASTRONOMI PÅ HJEMMEBANE

Private dining er en personlig, gastronomisk oplevelse, hvor restaurantoplevelsen bringes ind i private rammer og sætter en ny, afslappet og nærværende dagsorden for en særlig aften med venner, familie eller forretningsrelationer.
Grundlæggende er hele tanken omkring private dining, at I bestemmer aftenens forløb og tempoet i serveringerne uden at skulle tænke på forberedelser og oprydning.
For at give en idé om mulighederne har jeg sammensat et eksempel på en menu nedenfor, som vil blive tilpasset årstiden, de aktuelt tilgængelige råvarer – og afstemt med jer, så I ved, hvad I & jeres gæster kan se frem til.
Aftenens menu kan matches af en vinmenu fra min professionelle samarbejdspartner og sommelier, Thomas Grunddal Jørgensen (som I kan læse mere om her) – ligesom den omvendt kan tage udgangspunkt i specifikke vine fra jeres gemmer, så alt går op i en højere enhed.
Nyd en dejlig, afslappet aften … slip for al besværet … med private dining sætter I scenen.
Kontakt mig gerne for mulige datoer – og uforpligtende dialog!
Private Dining Menu | Eksempel
Snacks:
Østers på grill – Citron – Timian
Friteret risotto – Sort trøffel
Sprøde kyllingecrackers – Urtemayo – Kaviar
5-retters private dining menu:
Jomfruhummer – spinat – pighvarbisque
Lokal morkelfarseret kylling – pot au feu – vilde urter
Dansk okse i kombination – Ægte sauce – Xl Asparges
Tebstrup friskost – mini tærte – hengemt Samsø pære
Valrona chokolade – Vaniljeskum – Verbena & citrus
+
Surdejsbrød – urtesmør
Private Dining v/6 personer (minimum): 6000,-
Ekstra deltagere pr. person: 850,-
Vinmenu | Inspiration & Valgmuligheder
At vælge vine til en Private Dining kan både tage afsæt i egne flasker – og en tilkøbt vinmenu sammensat af Thomas Grunddal Jørgensen. Til inspiration deler Thomas nedenfor to eksempler i forskellige prisklasser, der matcher ovenstående sæsonaktuelle 5-retters Privat Dining Menu med snacks. Alternativt kan Thomas bookes til gennemgang og valg af egne vine, der matcher den aktuelle menu – jeg formidler gerne kontakten!
Vinmenu I
2016 Alta Langa Bianco Extra Brut | Ettore Germano | Piemonte
2019 Riesling ‘Münster’ | Weingut Kruger Rumpf | Nahe
2019 Mercurey Rouge Vielles Vignes | Domaine Faiveley |Bourgogne
2015 Barolo ‘Tre Utin’ | Mario Gagliasso | Piemonte
2016 Pinot Gris ‘Reserve Personelle’ | Trimbach | Alsace
2015 Riesling Auslese | Weingut Nigl | Kremstal
Vinmenu Prestige
2015 Grand Cellier d’OrVilmart et Cie | Champagne
2019 Riesling ‘Im Pittersberg’ Grosses Gewächs | Weingut Kruger Rumpf | Nahe
2016 Vosne Romanée | Domaine Faiveley | Bourgogne
2013 Barolo ‘Cerretta’ | Ettore Germano | Piemonte
2016 Pinot Gris ‘Reserve Personelle’ | Trimbach | Alsace
2016 Tokaji Aszu 5 Puttonyos | Chateau Derszla | Tokaji | Ungarn
Vinmenu I pr. person: 700,-
Vinmenu Prestige pr. person 1000,-
Alle priser er incl. moms.