KOKKESKOLE – VI SÆTTER SCENEN – SAMMEN!

Vi mødes i køkkenet til et lille glas og en uhøjtidelig snak om sæsonens, danske råvarer og retter og kulinariske udfordringer, der venter!

Der er absolut ingen forventninger om, at I ved en masse om tilberedningsteknikker og menuer: Når vi går i køkkenet er det for at lære, lege og blive overraskede!

I deler jer i hold, bliver guidet gennem klargøring, tilberedning og anretning – og bliver forkælet med forfriskninger, tips og tricks undervejs!

Efter at vi ved dækkede borde har nydt aftenens menu med matchende vine (eller øl og vand efter ønske) præsenteret af holdene – og ikke mindst en god kop kaffe – slutter aftenen med den store spørgerunde og idéudveksling og et TAK FOR I AFTEN – typisk omkring kl. 22:00.

En kokkeskole kan være båret af forskellige temaer – lige nu arbejder Kibsgaards Culinariteter med 5 ”faste” kokkeskole-koncepter. Dog ikke mere faste end at de kan twistes, hvis I har specielle ønsker.

Vores kokkeskoler og teambuilding kurser kan afvikles over hele landet!

Aftaler vi ikke andet, vil rammerne være ELECTROLUX HOME PRODUCTS, Strevelinsvej 38-40, 7000 Fredericia, men vi har også kokkeskole muligheder i Glostrup og Århus-området. Endelig kan vi pakke bilen og lade din virksomhed, forening eller klub være vært! Få begrænsninger (strøm!) – mange muligheder!

Se mere om de enkelt koncepter her.

 

Print Friendly, PDF & Email