KOKKESKOLE HOS KIBSGAARD

 

Egentlig er alt fleksibelt …

En kokkeskole eller et teambuildingkursus kan afvikles over hele landet – og menu, råvarer, sværhedsgrad og timing kan aftales individuelt. Vi har selvfølgelig en idé om, hvad der virker i praksis – og de fleksible rammer om en kokkeskole eller et bagekursus kunne være:

Hvor?

Som udgangspunkt afvikles kokkeskolen i det veludstyrede køkken i

Electrolux Culinarium
Strevelinsvej 38-40
7000 Fredericia

tæt på motorvejsafkørsel og med parkering lige ved døren. Se kørselsvejledning her

Er det en udfordring, har vi også kokkeskolemuligheder i Glostrup og Århus-området – og endelig kan vi pakke bilen og lade din virksomhed, forening eller klub være vært! Få begrænsninger (strøm!) – mange muligheder!

Sidst men ikke mindst afvikler vi også kokkeskole i det fri med naturen som ‘køkken’ og her aftaler vi lokation fra gang til gang.

Hvornår?

Vi mødes typisk i køkkenet mellem 17.00 og 18.00 til et lille glas og en uhøjtidelig snak om sæsonens, danske råvarer og retter og kulinariske udfordringer, der venter!

Herefter deler I jer i hold – og bliver guidet gennem klargøring, tilberedning og anretning. Og undervejs bliver I forkælet med forfriskninger, smagsprøver, tips og tricks! Der er altid tid til sparring, erfaringsudveksling, networking – og god stemning og sjov plejer hurtigt at fylde køkkenet …

Efter at vi ved dækkede borde har nydt aftenens menu med matchende vine (eller øl og vand efter ønske) og en god kop kaffe, slutter aftenen med den store spørgerunde og et TAK FOR I AFTEN – typisk omkring kl. 22:00.

Niveau og forventninger?

Der er absolut INGEN forventninger om, at I ved en masse om tilberedningsteknikker, råvarer og menuer!
Er I begyndere, så starter vi helt fra bunden – er I passionerede amatørkokke, så ‘nørder’ vi – og er en blandet gruppe, så får alle udfordringer på præcis det niveau, der passer!

Når vi går i køkkenet er det for at lære, lege og blive overraskede!

Temaer?

En kokkeskole kan være båret af forskellige temaer. Lige nu arbejder Kibsgaards Culinariteter med en række ”faste” kokkeskole koncepter – men ikke mere faste end at de kan twistes, hvis I har specielle ønsker til råvaretemaer, niveau eller tidsramme.

Ring eller skriv derfor gerne – og lad os tage en kreativ dialog med udgangspunkt i specifikke ønsker!

 

Se mere om de ‘faste’ kokkeskoler. Klik her

 

Print Friendly, PDF & Email